Teamindeling 2021 – 2022
update 29 mei 2021

Teamindeling 2021-2022 (29 mei 2021)

Toelichting:

Bij deze indeling zijn een aantal uitgangspunten gehanteerd zoals die zijn genoemd in de teamindelingsprocedure die op de website terug te vinden is.

Sommige spelers/speelsters hebben nog niet schriftelijk aangegeven dat ze zouden stoppen of zich juist willen aanmelden. Sta je voor jouw gevoel onterecht wel of niet in deze teamindeling, geef dat dan aub zo spoedig mogelijk aan ons door. Dit is een voorlopige indeling, er kunnen dan ook alleen bij hoge uitzondering nog enkele wijzigingen komen.

Het is nu natuurlijk een bijzondere tijd, en dat zorg ervoor dat ook bij ons dingen wat anders gaan dan anders:

  • Bij de teamindeling staat bij de jeugd nog geen klasse aangegeven. Er zijn dit jaar geen indelingstoernooien dus als vereniging kunnen we bepaalde jeugdklassen aanvragen, dan horen we later pas of dat gelukt is.
  • Vanaf deze week worden er trainingen buiten opgestart voor ABC en CMV leden. Dit doen we nog niet in de nieuwe teamindeling, maar in het team waarin je dit seizoen hebt gespeeld.
  • We gaan er nu voorzichtig van uit dat de competitie gewoon eind september weer start. Het zou kunnen dat later blijkt dat dat toch niet kan of alleen onder bepaalde voorwaarden. We houden jullie daarover natuurlijk op de hoogte.
  • Omdat er nu zo een lange pauze is willen we proberen (als dat kan) echt op tijd met de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen, waarschijnlijk ergens in augustus.
  • Alle ABC en sr teams (behalve H1, D2 en D5) zullen 2 keer als team gaan trainen. Speelsters van lijnteams zullen zo veel mogelijk de mogelijkheid krijgen een derde keer te trainen. Speelsters die maar één keer met hun eigen team trainen kunnen vaker trainen door bij een ander team aan te sluiten. De invulling hiervan wordt later bekend.
  • We zijn ook aan het kijken of het beachen weer opgestart kan worden. Voorlopig mag dat zeker nog niet voor volwassenen, maar zodra dat wel mogelijk wordt zullen we dat ook oppakken.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om een indeling te maken die recht doet aan de uitgangpunten van Impala en belangen van de spelers/speelster. Heb je toch vragen hierover, mail ons dan uiterlijk zondag 10 mei, via mailadres: teamindelingimpala@gmail.com. De TC zal dan zo spoedig mogelijk hierna een reactie geven.