LET OP
Voorlopige Teamindeling 2019 – 2020

Zoals afgesproken wordt vandaag de voorlopige teamindeling gepubliceerd voor het seizoen 2019 – 2020. Bij deze indeling zijn een aantal uitgangspunten gehanteerd zoals die zijn genoemd in de teamindelingsprocedure die op de website terug te vinden is. Deze uitgangspunten kunnen per team in volgorde van belang verschillen omdat er sprake is van verschillen in resultaatverwachting. In het ene geval zal b.v. leeftijdscategorie leidend zijn geweest, in een ander clubambitie of persoonlijke ontwikkeling.

Sommige spelers/speelsters hebben nog niet schriftelijk aangegeven dat ze zouden stoppen of zich juist willen aanmelden. Sta je voor jouw gevoel onterecht wel of niet in deze teamindeling, geef dat dan even aan ons door. Dit is een voorlopige indeling, er kunnen dan ook nog enkele wijzigingen komen.

Na de meivakantie (vanaf 6 mei) wordt in de nieuwe teamsamenstelling getraind, mogelijk worden enkele combi-trainingen gepland. Deze planning is nog niet afgerond maar wordt in de meivakantie op de website gepubliceerd.

Er zijn een aantal jeugdteams die op 25 mei indelingstoernooi Hoofdklasse gaan spelen, dit zijn MA1, MB1, MC1, MC2. Als je in een van deze teams zit, houdt 25 mei dan alvast vrij in je agenda!

Wij hebben ons uiterste best gedaan om een indeling te maken die recht doet aan ieders wensen en belangen. Heb je toch vragen hierover, mail ons dan vóór 6 mei, via mailadres: tcvoorzitter@impalaleek.nl. De TC zal dan zo spoedig mogelijk hierna een reactie geven.