Algemene informatie sponsoring 2019/2020

 

Impala is een brede volleybalvereniging met ca 250 leden. We hebben veel jeugd, recreatieve teams, én top teams en willen graag investeren in onze toekomst. Om dat goed te doen, en de sport betaalbaar te houden voor onze leden, is sponsoring en samenwerken met anderen noodzakelijk.

Als sponsor zijn er verschillende mogelijkheden om ons te steunen.

Clubsponsor
Een clubsponsor steunt de vereniging voor minimaal 2 jaar met een mooi bedrag waarvan voor maximaal de helft materialen voor de club of wedstrijdshirts voor Dames 1 of Heren 1 worden aangeschaft.

Teamsponsor
Een teamsponsor betaalt (wedstrijd)kleding of materialen voor een specifiek team (hieronder vallen ook inspeelshirtjes met reclame erop, inspeelshirtjes zonder reclame vallen niet onder deze regeling), de club ontvangt een bedrag voor de clubkas (25% van de materiaalkosten met een minimum van 50 euro).
Aankoop van wedstrijdshirts gaat via Errea, overige materialen kan vaak voor een gunstig bedrag via onze leverancier, Flik Mode & Schoenen uit Norg. Het eerste contact wordt daarbij altijd via de sponsorcommissie gelegd.

Weekendsponsor
Een weekendsponsor adopteert een van onze thuisspeelweekenden. Tijdens dit weekend wordt namens de sponsor een wedstrijdbal aangeboden aan het eerste team, en wordt op verschillende manieren promotie gemaakt.

Evenementsponsor
Wij organiseren ook toernooien die gesponsord kunnen worden (voor scholen, indelingstoernooien waar clubs uit het hele noorden komen, toernooien voor eigen leden, beach toernooien). In overleg kunnen hier verschillende promotie-activiteiten aan gekoppeld worden.

Overige sponsoren
Heeft u als sponsor of hebben jullie als team nog een ander idee voor sponsoring? De sponsorcommissie denkt graag mee.

Wilt u sponsoren, of heb je als team mogelijk een sponsor gevonden? Neem contact op met de sponsorcommissie via sponsorcie@impalaleek.nl.