Impala vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

 

Wij moedigen mensen aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Impala bij de Poiesz supermarkt in Tolbert help je al mee.

 

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Impala, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

 

Jeugd Sponsor Munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten.Bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt. Maar er zijn meer mogelijkheden om sponsormunten te ontvangen. Want wekelijks staat er in de voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Bij deze aanbiedingen worden extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én profiteer je van euro’s extra voordeel.

 

Dus wanneer ontvang je sponsormunten:

  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld)
  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij aankoop van een sponsorproduct wat niet in de aanbieding is (er zijn zo’n 80 sponsorproducten)
  • 5 Jeugd Sponsor Munten bij speciale Jeugd Sponsor weekaanbiedingen
  • 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale groente-of fruitaanbieding die hele week geldt: de Spaarsprinter.

 

Dat is nu een zak appels.

De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Impala is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Tolbert. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 7 april 2024. Mocht jij of familie enz. boodschappen doen in een andere filiaal, neem ze dan zeker mee en lever ze in bij het filiaal in Tolbert. (evt mogen ze ook ingeleverd worden bij iemand van de activiteitencommissie; Helen, Marijke, Sandra, Esmaralda).

 

Dus doe allemaal boodschappen bij de Poiesz in Tolbert en steun Impala met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou!