Hallo verenigingen,

Impala organiseert een Pre-NOJK toernooi.

Het doel van dit toernooi is het voorbereiden op het NOJK, dit is een leuke manier om je voor te bereiden om als team te gaan functioneren en presteren. Bij een toernooi is de sfeer en inzet vaak hoger dan bij een training en dit toernooi is dan ook een mooie gelegenheid om wedstrijdscherp te worden voor het NOJK. Bij dit toernooi wordt dan ook een aardig hoog niveau verwacht.

Pre-NOJK toernooi

Zoals jullie weten vindt het NOJK begin januari plaats. Ons toernooi dat plaats gaat vinden op 3 januari 2019  is een directe voorbereiding op het NOJK. Het PRE-NOJK 2019. Dit toernooi is bestemd voor de CMV, de meisjes A,B,C  en jongens A.

De CMV en de meisjes C jeugd spelen op 3 januari 2019 van 9:00 tot 12:00 uur.

De Meisjes B,A en jongens A jeugd spelen op 3 januari 2019 van 13:00 tot 18:00 uur.

Organisatie

Mijn naam is Yasmin van Zandbeek, ik speel bij Impala dames 1. Ik volg de opleiding Sport en bewegen op het Johan Cruyff College en ik geef training aan  de B1 en A1 van Impala. Impala heeft mij in het kader van mijn opleiding in mijn examenjaar gevraagd of ik dit toernooi wil organiseren.

Inschrijven

Natuurlijk moeten jullie je wel opgeven om mee te doen met dit nieuwe toernooi. Wij vragen een klein bedrag aan  inschrijf geld.  Het inschrijfgeld bedraagt: €15,00 per team. Jullie kunnen je opgeven via dit mail adres; pre.NOJK.impala@gmail.com .

Graag met de volgende informatie over jullie teams:

  • Met hoeveel – en welke – teams willen jullie deelnemen?
  • Nemen deze teams ook deel aan het NOJK?!
  • De motivatie waarom willen jullie meedoen? (Deze vraag i.v.m. het beperkt aantal plekken)
LET OP!:                                OPGEVEN KAN TOT 10 DECEMBER!!!!

Scheidsrechters hoeven jullie niet te regelen, dit wordt geregeld door IMPALA-scheidsrechters in opleiding.
Ik ben in ieder geval gemotiveerd en heb er heel erg veel zin in om dit toernooi te laten slagen en ik hoop jullie allemaal te mogen zien op 3 januari! Maar ook in 2020 want dit wordt een terugkerend toernooi!!!

Ik zie jullie op ons Pre NOJK toernooi !!!

 

Yasmin                                                            pre.NOJK.impala@gmail.com