Lid worden?
meld je nu aan

Recreatie volleybal bij Impala Leek

Bij de recreanten is het altijd een gezellige boel en er wordt in drie teams met veel plezier en enthousiasme, sportief en fanatiek gespeeld.

Team 1:

Dit is een team van jong en oud wat van een gezellig spelletje volleybal houdt en graag nog wat bijleert op een laagdrempelig en rustig niveau. Een team dat voor iedereen toegankelijk is.

Team 2:

Is een mixteam van vrouwen en mannen dat op redelijk niveau vol enthousiasme en soms behoorlijk fanatiek speelt. Dit team speelt 1 a 2 keer in de maand een wedstrijd tegen andere mixteams in een recreatief wedstrijd toernooi.

Team 3:

Dit is een damesteam dat een stapje terug heeft gedaan om niet meer elk weekend bezig te zijn met volleyballen en daarom uit het NeVoBo competitie zijn gegaan. Nu spelen ze op redelijk hoog niveau recreatief wedstrijden 1 a 2 keer in de maand en zijn ze vorig jaar onverslagen het toernooi doorgekomen!


Alle drie de recreanten teams trainen op dinsdagavond tussen 18:30uur en 21:30 uur in de topsporthal. Doordat er 3 teams op verschillende niveaus zijn, zijn er mooie doorgroeimogelijkheden. Heb je zin, tijd en lijkt het je leuk om op een recreatief manier te (leren) volleyballen, kom dan gerust een keer langs op de dinsdag om mee te trainen. Je bent welkom en in alle teams is nog voldoende plaats