Het was nog een beetje onwennig deze week, volleyballen op gras, en dan voor de oudere jeugd ook nog op 1,5 meter afstand!
Maar het was heerlijk om elkaar weer te zien en weer echt te volleyballen met zijn allen. Afgelopen woensdag beten de CMV’s de spits af en donderdag waren alle ABC teams aan de beurt. Omdat er alleen buiten gesport mocht worden zijn we uitgeweken naar een speelveld in Oostindië, en gelukkig hadden we nog een aantal beach netten die we eerder voor het jeugdkamp hadden aangeschaft.

Vanuit de overheid en de Nevobo waren er veel regels waaraan we moesten voldoen, vooral de familie van Zandbeek heeft heel veel werk verzet om alles voor te bereiden; wat zijn de regels precies, welke instructies moeten naar de kinderen, hoe zorg je dat iedereen ter plekke zijn handen kan wassen, hoe desinfecteren we de ballen, enzovoorts. Daarnaast moesten speciale trainingsoefeningen worden bedacht die aan de regels voldeden, dit is door een groep jeugdige trainers enthousiast opgepakt.Het was heerlijk weer, de zonnebrillen konden mee, en zo te zien hadden de kinderen én trainsters veel plezier.
Voorlopig hebben we gepland zeker deze maand op deze manier door te trainen. Daarna kijken we opnieuw wat er mogelijk is.