Lidmaatschap en contributie

aanmelden

Wil je graag volleyballen? Dat doe je bij Impala! Je bent van harte welkom om een ​​keer bij een van onze teams mee te trainen.
Neem hiervoor contact op met ……….

Enthousiast? Meld je dan aan door dit bestand te downloaden, in te vullen en op te sturen naar ledenadministratie@impalaleek.nl
Let op: je kunt pas in een team ingedeeld worden als je contact hebt gehad met de TC!

Contributie

Onderstaande tabel toont de tarieven van Impala, voor het gehele seizoen. Impala verklaarde de volgende regels:

Bijdragen 2019/2020 vastgesteld op ALV 26-9-2019.

                                                

Betalen

Je betaalt contributie in 10 termijnen. In principe betaal je via een automatische incasso, maar zelf overmaken is ook mogelijk. Bij de bijdrage over de maand april betaal je tevens voor eventuele huur van de wedstrijdtenue.
Onder aan de pagina overzicht huurprijzen.

Overzicht het overzicht van de maandelijks incasso van de contributie  

Indien je financiële situatie het niet toelaat om je zoon van dochter (t / m 17 jaar) te laten volleyballen, zijn hier vanuit de gemeente fondsen voor. Meer informatie vind je op   https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelregels-van-het-Jeugdfonds-Sport-Cultuur-Groningen-2018-april.pdf

Afmelden

Stop je met volleyballen, dan meld je je schriftelijk af vóór 1 juni bij de ledenadministratie ( ledenadministratie@impalaleek.nl ). Mondelinge afmeldingen zijn ongeldig en bij een te late afmelding betaal je de Nevobokosten en de verenigingscontributie.

vragen

Vragen over de bijdrage kun je stellen aan Liset de Haan via penningmeester@impalaleek.nl . Vragen over je lidmaatschap kun je stellen aan Barbera Star via ledenadministratie@impalaleek.nl .

Huurprijzen shirts / tenue Impala
per seizoen

Shirt Senioren

1500
  • Sponsor Shirt Senioren
  • € 12.50

Shirt ABC Jeugd

1250
  • Sponsor Shirt ABC
  • € 12.50

Tenue ABC Jeugd

2000

Tenue CMV Jeugd

1500